Slivanje kišnice u garažni prostor i reakcija službe održavanja

Blog Single

Poštovani stanari,

Zbog obimnih padavina u kratkom roku došlo je do slivanja kišnice u garažni prostor naselja A blok, Faza 1 i 2 u večernjim terminima, dana 08.06.2020. godine.

Brzom intervencijom portirskih službenika uz koordinaciju sa tehničkom službom City Facility-ja, liftovi su iz bezbednosnih razloga podignuti na poslednji sprat i zaustavljeni.

Ekipe tehničke i domarske službe firme City Facility izašle su na teren po hitnom postupku, nedugo nakon prodora vode u garažu. Tom prilikom je ispraćen rad pumpi za vodu, pregledana su kritična mesta na kojima voda otežano otiče u slivne rešetke i vršeno je mašinski i ručno skupljanje vode i usmeravanje iste na slivnike. Sprečen je prodor vode u zgrade na nivoima -1, kao i slivanje kišnice u lift okna i tehničke prostorije.

Garažni prostor je u trenutku smanjenja intenziteta padavina doveden u funkcionalno stanje i situacija se pratila tokom cele noći.

Liftovi su pušteni u rad nakon sticanja sigurnosno-tehničkih uslova.

 

Higijenska služba firme Zeromax angažovala se na usisavanju kišnice i pranju garažnih mesta od ranih jutarnjih časova dana 09.06.2020. godine.

 

Imajući u vidu najavljenu vremensku prognozu u narednim danima, stanje na terenu se redovno kontroliše i sve službe će biti spremne za pravovremenu reakciju.

Ovim putem se zahvaljujemo svim stanarima na razumevanju i saradnji.

Srdačno,

City Facility