INSTANT plaćanja putem IPS QR koda

Blog Single

INSTANT plaćanja putem IPS QR koda

- bez naknade, uz pomoć svog mobilnog telefona -

 

Poštovani korisnici,

 

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da vam je od sada dostupna mogućnost plaćanja putem QR koda, bez provizije i čekanja u redu.

 

Ova usluga dostupna je svim korisnicima preko mobilnog telefona i instaliranih aplikacija svojih banaka. Na početnoj strani mobilne aplikacije banke vidljive su vam ikonice IPS pokaži i IPS skeniraj.

 

Kako da izvršite plaćanje IPS QR kodom? 

 

Usluga instant plaćanja dostupna je u svakom trenutku putem mobilne aplikacije izabrane banke i to tako što ćete za željenu transakciju odabrati jednu od sledećih opcija:

  • IPS Pokaži (prikaži)  - Na početnom ekranu mobilne aplikacije odaberite opciju IPS Pokaži i unesite svoj pin. Aplikacija će generisati QR kod sa svim potrebnim podacima i  plaćanje će biti realizovano jednim klikom!

ili

  • IPS skeniraj - Na početnom ekranu mobilne aplikacije odaberite opciju IPS skeniraj i unesite svoj PIN. Aplikacija će aktivirati kameru vašeg telefona i plaćenje će biti realizovano jednim klikom!

Firma City Facility doo će kao i do sada nastojiti da i ubudućnosti prati i primenjuje tehničko-tehnološka dostignuća u domenu usluga iz našeg portfolia, a sve u cilju kako bismo našim korisnicima pružili maksimalnu ugodnost.

Srdačno,

City Facility doo